Robomotive

Robomotive BV uit Roermond integreert flexibele en adaptieve productierobots binnen de productieprocessen of de producten van haar klanten.
Robomotive doet dit turnkey, waardoor de klant compleet ontzorgd wordt en alleen goedkeur hoeft te geven op belangrijke mijlpaalmomenten in het project.

Ook voor zaken als robotsimulaties, (robot-)cursussen, robotonderhoud en reservedelen is Robomotive uw One-stop-robot-shop.
Het unieke van Robomotive is dat de jarenlange ervaring met de conventionele industrierobots, gecombineerd wordt met in eigen huis ontwikkelde zaken als 3D vision.

Door deze 3D vision krijgen de robots als het ware "ogen" en kunnen ze ruimtelijk "zien" om b.v. producten die random gestort in een krat liggen, één voor één uit de ongewijzigde krat te halen (het zogenaamde 3D binpicken) en ze b.v. op een vaste plek in een bepaalde machine te plaatsen.

Ook kan deze technologie ingezet worden voor kwaliteitscontroles of om robots producten te laten assembleren met nagenoeg dezelfde flexibiliteit en adaptiviteit als mensen.
Om klanten te overtuigen van de mogelijkheden, kunnen er laagdrempelig robot-vision proeven worden uitgevoerd op onze democel te Roermond.

Meer weten van Robomotive? Kijk op www.robomotive.nl