Van Aarsen Machinefabriek B.V.

The vital link to your feed chain 

Van Aarsen is ontwikkelaar, producent en leverancier van machines en complete mengvoederfabrieken voor de productie van veevoer en premixen. 

Hoe beter het voer, hoe beter het eten op tafel. Zo eenvoudig is het. Wij nemen onze rol in de ‘Agro voederketen’ serieus door onze klanten te helpen een optimale mengvoederproductie te realiseren. Onze innovatieve machines en complete mengvoederfabrieken worden ontworpen en gebouwd om de productiecapaciteit te verhogen tegen zo laag mogelijke operationele kosten; met speciale focus op het terugdringen van het energieverbruik en het maximeren van de voederkwaliteit en het bedieningsgemak. Sinds 1949. Wereldwijd. 

There’s a strong link between our expertise and the quality of your machine 

Op basis van een gedegen proceskennis en onze uitgebreide ervaring definiëren wij samen met onze klanten de optimale oplossing. Daarbij garanderen we een uitstekende kwaliteit en betrouwbare machines met een lange levensduur. Projecten begeleiden we - van concept tot realisatie - met eigen mensen. Ook blijven we continue innoveren om zo nog betere oplossingen te realiseren die maximale meerwaarde bieden nu en in de toekomst. 

Dit kunnen we alleen waarmaken met goede en gemotiveerde mensen. In onze vestiging in Panheel zijn alle disciplines onder één dak verzameld. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een goede samenwerking met als uiteindelijke doel, tevreden klanten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw mengvoederfabriek? 

Neem dan gerust contact op met ons op.

Contact:  

Heelderweg 11
6097 EW PANHEEL
www.aarsen.com 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.