DimCoppen

DimCoppen is gespecialiseerd in het versterken van de marktpositie van haar klanten. Het bedrijf adviseert op gebieden als merkpositionering en marketingstrategie, verkoopbevordering en communicatie, design van verpakkingen, showrooms en bezoekerscentra en de inzet van internet en social media. Door de inzet van DimCoppen krijgen klanten een betere merkbekendheid, een beter imago, hogere omzetten, gemotiveerder personeel en ze onderscheiden zich sterker van de concurrentie. 

DimCoppen Marketing, DimCoppen Communications, DimCoppen Design en DimCoppen Online vormen een groep van creatieve business-verbeteraars. Elk met een eigen, uniek specialisme. Gezamenlijk staan we voor full service-oplossingen in 'business improvement’. Vier proposities, een visie, een groep dus. Om die belofte waar te maken hebben we een breed spectrum van disciplines in huis. Van marketingstrategie, conceptontwikkeling en organisatieadvies tot design en webdevelopment.

Daarbij gaan we te werk volgens onze unieke methode voor het ontwikkelen van een integrale marktaanpak: BrandMaster. In samenwerking met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld en al 15 jaar een succesformule.

Creatieve business-verbeteraars

Onze dienstverlening hebben we ondergebracht in vier expertisegebieden: communicatie, marketing, design en online. Geen aparte eilanden, maar teams die waar nodig intensief samenwerken en elkaar versterken. Zo kunnen we elk communicatie- en marketingvraagstuk integraal aanpakken, van strategie tot en met de uitvoering. Met als hoofddoel het verbeteren van uw marktpositie onder het motto Creating Better Business.

Onze klanten

We zijn kind aan huis bij het MKB, MKB+ en zelfstandig opererende units van multinationals. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn actief in uiteenlopende branches en sectoren, zoals de chemische industrie, bouw en vastgoedontwikkeling, maakindustrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. Onze cases geven een goede, eerste indruk.

Meer info?

Bezoek DimCoppen.nl