Blue Engineering

Voor Blue Engineering zijn innovaties altijd duurzaam en baanbrekend. We verbinden nieuwe en bestaande technologieën met het onverwachte. Praktisch, effectief en efficiënt in het grotere geheel. Waarde creëren in plaats van suboptimalisatie.

Blue Engineering pakt projecten multi-disciplinair aan vanuit en heeft engineers in Natuurwetenschappen, Mechanica, Software en Elektronica. Toekomstbestendige producten en bedrijven dat is ons doel.

Wij zijn in onze projecten altijd op zoek naar een goede balans tussen people, planet en profit. Wij beoordelen onze projecten met een ‘blauwe graadmeter’ en proberen elke klant te adviseren hoe deze een productieproces en product ‘blauwer’ kan maken. Duurzame product, -productie en totaalsystemen ontwikkelen is de doelstelling. Door technologieën te ontwikkelen voor meerdere toepassingen kunnen meerdere oplossingen en producten gegenereerd worden voor verschillende markten. Hierdoor worden de risico’s verminderd en stijgt de waarde van het intellectuele eigendom aanzienlijk. Met ‘blauwe technische innovaties’ gericht op continuïteit komt toekomstbestendigheid een stuk dichterbij!

https://www.blue-engineering.nl