Demomiddag mobiele robots

Wat is de stand van zaken van mobiele robots voor logistieke toepassingen? Wat kun je ermee als bedrijf of zorginstelling?

Kom op 8 maart, 13 april of 12 mei tussen 14:00 en 17:00 uw licht opsteken op de demomiddag mobiele robots in het Blue Innovation Center in Venlo, Noorderpoort 45 Venlo.

De afgelopen jaren zijn er door verschillende aanbieders van mobiele robotsystemen grote stappen gemaakt in de ontwikkeling. Op dit moment zijn er in Nederland verschillende aanbieders van autonome robotsystemen. Maar welk systeem zou het beste bij uw toekomstvisie passen?

We nodigen U en uw collega’s graag uit om meer te weten te komen. U kunt deze middag kennis maken met de stand van techniek, waarbij we u kennis laten maken met de drie mobiele robots Lynx van Omron Adapt, Packman van Probotics en MiR van Gibas.

Er is een doorlopend programma gepland met een korte introductie om 14:00, 15:00 en 16:00, waarna er gelegenheid is om bij de drie systemen te kijken en met de deskundigen van gedachten te wisselen.

Deze middag wordt georganiseerd door Henk Kiela van Probotics BV in samenwerking met Gibas en het Blue Innovation Center in Venlo.