Akarton op de kaart

Vorige week was ik op bezoek bij het mooie Venlose bedrijf Akarton. Mike Noldus liet mij dit innovatieve en vooruitstrevende bedrijf zien. Akarton ontwikkelt, produceert en levert (golf)kartonnen commerciële en industriële verpakkingen.

Enkele speerpunten van Akarton zijn kwaliteit hoogwaardige producten en diensten, vooruitstrevende oplossingen en alles met respect voor mens en milieu. Middels uitgebreide energie- en CO2-reductieprogramma’s, verantwoorde grondstofkeuzes zoals FSC® of Next board/Next Fibre en respect voor de (mede)mensen draagt Akarton dagelijks bij aan een betere wereld. Dit blijkt wel o.a. uit hun eigen interne sociale werkplaats.

Mike Noldus is één van de bestuursleden en oprichters van Land van de Makers. Hij ziet de voordelen van samenwerken in de regio, maar ook benadrukt ook het belang van elkaar te kunnen leren op allerlei vlakken en om samen met de regio de maakindustrie nadrukkelijk op de kaart te zetten.

Wordt net zoals Akarton lid van Land van de Makers, zodat we samen kunnen nadenken over de toekomst van de maakindustrie in onze prachtige regio.

Meer informatie over lid worden: https://www.landvandemakers.nl/aanmelden-lvdm/