Aanstelling René Kessen voor Techno Valley

Industriebank LIOF heeft vanaf maart besloten om Techno Valley de komende maanden te ondersteunen bij het realiseren van hun plannen. Samen met René Kessen gaan de leden van Techno Valley projecten uitwerken die zorgen voor wereldwijde technologische vooruitgang en voor regionale economische groei. René Kessen stelt zich hieronder kort voor:

Mijn naam is René Kessen (43) en ik ben sinds maart 2010 werkzaam als projectmanager Ontwikkeling & Innovatie bij LIOF.

Ik ben werktuigbouwkundige van opleiding (MTS, HTS en TU) en heb vóór LIOF 13 jaar gewerkt in technische en commerciële functies in de metaalindustrie, om precies te zijn in de automobielindustrie.

Bij LIOF werk ik onder meer aan thematische projecten gericht op de ontwikkeling van de industriesector in Limburg, zoals LimburgMakers, 3D printen, Smart Industry en gebouw-geïntegreerde (energie)systemen. Daarnaast ondersteun ik bedrijven in individuele business development trajecten.

De komende maanden zal ik samen met de Techno Valley-leden projecten opzetten rondom de thematische ontwikkellijnen zoals deze in het ambitiedocument van Techno Valley zijn beschreven: Smart Industry, Urban Food, Servitization en Circular Design.

Mochten jullie vragen of goede ideeën hebben, neem dan gerust contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043-3280280